neděle 31. března 2019

BPA Cup 2019 - Brno

První letošní závod BPA Cupu se jel v Brně. Vynechali jsme páteční trénink, jednak jsem se celý týden necítil dobře, druhak jsem začal skládat motory až v pátek v 6 večer.
2 chcípáky S16D pro tým Marná snaha, tedy pro sebe, a dva polochcípáky pro ŠPO. No na trafu se trochu spravili a tak jsem je i naletoval. Tedy prodal jsem syna do týmu ŠPO. Hm, no tedy prodal, stálo mě to kopu výfuků a 2 kopy zrcátek..
Ráno v 7 jsem už byli v Brně, spolu se žamberáky jsem se dobývali dovnitř, kde to ještě spalo. O půl osmé už začal trénink, a hned jsem začali testovat 12 párů kol, co jsem posbíral za poslední rok ze závodů, kde se jede větší průměr kol. 6 párů fungovalo. Nějaké gugovice a tak podobně. Pro sebe jsem ještě zkusil oblíbené 4-15 a s šestnáctkou to jelo. Tonda si taky stihl zkusit autíško, tak jsme nastoupili do závodu tak jak jsme se přihlásili.
Očekával se souboj ŠPO, My2 a VV. Plus nějací juniorští černí koně z Hradce a okolí. Taky Žamberk dokáže překvapit..
Hned v první minutě odpadl z boje tým leteckých modelářů My2, bez pastorku to není vono. No škoda, mohli jet (letět) s náma.. První závod by vyhráli.
Výsledky prvního závodu slibovali vyrovnaný souboj ve druhém závodě. Junioři jeli skvěle, a nebýt zničeného převodu mohli být druzí v obou závodech a tedy i celkově. VV tedy o tři kola ukořistil druhý flek. Dobře taky zajeli Katalánci ve složení Didac + Luděk, 4. místo.
Marná snaha zajela dobře, testovali jsem motor na mistrák mládeže, jede to obstojně.
5 žáků a 3 junioři, dobrý závod v tomto směru.



výsledky zde

Žádné komentáře:

Okomentovat